Bed & Breakfast Izabella

Welkom bij de B & B Izabella-website.

Als je hier bent, ben je waarschijnlijk op zoek naar een speciale plek voor een weekend of zelfs langer verblijf. Als dat zo is, hoop ik dat mijn aanbod aan uw verwachtingen zal voldoen.

Agrotoerisme u Izabelli is een klein luxueus pand en de locatie waarover u hier leest garandeert een aangename sfeer in een prachtige natuurlijke omgeving met uitzicht op de natuur. Onze locatie is een garantie voor een oase van rust, gelegen op slechts ongeveer 20 kilometer van het historische Lublin en 30 kilometer van de internationale luchthaven Świdnik in de buurt van Lublin. Het licht geaccentueerde landschap wordt gekenmerkt door een bosrijk gebied en uitgestrekte velden. Het is geweldig om te komen fietsen.

 

Iets zuidelijker wordt het gebied heuvelachtiger. En als je het niet weet, kun je je voorstellen dat je in centraal Frankrijk bent. Op een fietsafstand (ongeveer 4 km) is er onze „eigen” zandmijn voor verfrissend duiken, zonnebaden of grillen „in het wild”. Onze gids vertelt je meer.

APPARTEMENTEN

In B & B Izabella hebben we 4 gastvrije appartementen op de eerste verdieping (allemaal met douche of bad en toilet). We hebben twee tweepersoonskamers, een appartement geschikt voor 2-4 personen en een grotere kamer geschikt voor 6-8 personen.

MAALTIJDEN

Bed & Breakfast Izabella
Bed & Breakfast Izabella

 

Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met niet alleen yoghurt, vers fruit en muesli, maar ook broodjes en verschillende toppings. Er is koffie, thee, vruchtensap, melk en kefir. We gebruiken lokale producten, eten zoveel mogelijk en rechtstreeks van de producent. Lunch en diner worden op verzoek geserveerd.

 

 

WERKING

In B & B is de zorg in goede handen van Iza. Het is een leuke, gastvrije „gift” die ervoor zorgt dat u zich thuis zult voelen op het gebied van eten, drinken en accommodatie. Elke tevreden gast geeft haar een gevoel van vreugde en zin in het leven.