INTERESTING

Oost-Europa en daarbinnen Polen, wordt steeds meer een vakantieland. Begin januari 2017 hoorde ik Candy Dulfer, die voor haar werk de hele wereld over reist, op BNR (Business News Radio) zeggen dat ze in Polen gewoon op vakantie zou kunnen gaan. Polen kent vele “hippe” steden waar Lublin er zeker een van is. Lublin heeft als slogan “Miasto Inspiracji”, de Inspirerende Stad. De stad kent vele gezellige eettentjes, musea en galeries. In de directe nabijheid is het grootste openluchtmuseum van Polen, een botanische tuin en een overblijfsel van de wat meer recente geschiedenis, concentratiekamp Majdanek.

Uitzicht over de Inspirerende Stad

Elders op de site (zie de pagina omgeving en activiteiten) vind je veel meer over de provincie Lubelskie, de stad Lublin en de activiteiten die je hier kunt ondernemen. Omdat verschillende mensen verschillende wensen hebben doen we hier een aantal suggesties.

Lang weekend/midweek

Je komt dan meestal met het vliegtuig. Verstandig is om voor zo’n korte periode een auto en gps te huren op het vliegveld. Je reserveert je auto het beste gelijk als je je ticket voor de vlucht boekt. Je bent dan flexibeler in waar je heen wilt gaan. Boek je geen auto, zorgen wij dat je opgehaald wordt.

Fietsen en Nordic Walking

B&B Izabella is een perfecte gelegenheid om niets te doen. Lekker uitrusten, genieten van een perfect ontbijt. Wandelen en fietsen in de omgeving. Heerlijk lunchen, lezen in de tuin met een drankje erbij. En ‘s avonds chillen en genieten van een BBQ. Wil je echter meer dan directe omgeving verkennen dan is de hierboven genoemde huur van een auto een must. Er is geen openbaar vervoer direct in de buurt, daarvoor ligt de B&B te landelijk. (Kijk op deze pagina voor meer informatie)

Een week (=8 dagen)

Bij een verblijf van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag (7 overnachtingen) is er de mogelijkheid om Warschau of Krakau te bezoeken met een of twee overnachtingen in een van die steden. We brengen je dan één overnachting in de B&B niet in rekening. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de activiteiten te doen zoals we voorstellen voor een lang weekend of midweek. (Kijk voor meer informatie op deze pagina)